Welkom

De online pagina Paragnostentilburg.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn TilburgLieve Olga, super bedankt voor de geweldige Reading en gesprek. Je bent echt een top dame, en ziet het ook zeer goed. Dat van de collega,s klopte als een bus helaas. Maar dat bewijst wel dat je het echt wel correct ziet en weet ik ook zeker dat je andere voorspellingen zeer zeker gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte ivm die man waarvoor ik je belde. Maar twijfel er niet meer aan. Je bent super duidelijk in je uitleg en kijkt ook meerdere keren en dieper met ongelooflijke correcte info. xx Berlinda

Geplaatst door Berlinda
Wederom slaat Rashieda de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Rashieda heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Rashieda. Ongekend goed. Heel goed consult gekregen. Nogmaals dank.

Geplaatst door Fleur
Wat een mooi consult. Dank voor je prachtige inzichten.

Geplaatst door Dian
Louisa is een aangename paragnoste met een fijne en duidelijke stem. Ik heb vandaag een fijn en gezellig gesprek met haar gehad . Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die ze deed ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .

Geplaatst door Sterre
heb net een fantastisch consult gehad met Norah. ze wist dingen te vertellen die een buitenstaander niet kan weten en heeft een mooie toekomst prognose gegeven. Norah nieuw op de lijn en zeker een aanrader waard.

Geplaatst door hans
heb een heel fijn consult gehad.
Gunter wist dingen te vertellen zonder dat ik daar naar vroeg. Zeker een aanrader waard.

Geplaatst door Herold
Allerliefste Ruby, thanks voor het gesprek. Dank je voor de inzichten. Je bent oprecht en ziet de dingen helder. Fijne feestdagen en veel licht en liefde voor 2016. Kim.

Geplaatst door Kim
lieve Anny, dank voor het verhelderende telefoongesprek. Ik wacht alles rustig af en laat je de afloop weten

Geplaatst door herold
Beste marian, dank je voor het fijne telefoon gesprek mijn credits waren helaas op. Je hebt me moed gegeven en bevestigd wat ik al dacht
dank hiervoor

Geplaatst door herold
heb meerdere keren een fantastisch consult gehad met Anke, ze weet me te raken en heeft het keer op keer bij het juiste eind zonder dat ik veel bloot hoef te geven. Anke je bent een top consulent en we blijven zeker contact houden.
Liefs Herold

Geplaatst door heroldSid


hoi Sid, het was een aangenaam consult en jammer dat mijn credits op waren maar heb u nog een tweede foto met de gevraagde informatie toegezonden

Geplaatst door heroldGetuigenissen op online.Paragnostentilburg.nl

Als u een getuigenis over een van onze paragnosten plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere paragnosten.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een paragnost. Kies eerst een paragnost en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze paragnostenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

paragnosten-team


Naar Boven