Welkom

De online pagina Paragnostentilburg.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Tilburg

Gunter - PIN 2412

Hallo allemaal ik ben medium Gunter en ben nu 46 jaar. Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor. Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles, ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren. Medium Gunter.

Bel Gunter op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Gunter

Lieve Gunter, ik ben je zo dankbaar voor jouw liefdevolle steun in dit zware proces! Ik hoop toch zo dat wat jij ziet : dat mijn lieve eikelvspoedig zijn liefde aan mij laat zien en wij steeds meer naar elkaar toe gaan groeien , zich openbaart.
Ik laat het je weten als het zover is!.Liefdevolle groet!

J

Lieve Gunter, bedankt voor het fijne gesprek. Ik hou je op de hoogte, m’n credits waren op. Liefs!

M

Lieve Gunter ,
Hierbij mijn bericht die ik je beloofde te plaatsen als datgene wat jij voorspelde uit zou komen. We zijn een maand verder en alles is uitgekomen zoals jij mij had voorspeld. Je bent een Topper dank je wel voor je hulp en humor.
Liefs Esther

Esther

Leuk om jou weer te mogen spreken .
You are the best wow
Dikke knuffel x

Desi

Gunter, dankjewel voor de inzichten. Dank voor de steun als ik ergens mee zit. Mijn dank is groot. Liefs Chantalle

Chantalle

Beste Gunter, heel mooi en precies zoals de situatie is wist u van alles te vertellen, heel erg bedankt en ik bel terug als het uitgekomen is. xx Lisa

Lisa

Gunter jij bent de beste die er is, echt bizar. Grt Kevin

Kevin

Een bedankje Gunter voor je steun. en voor een echte doortastende aanpak voor mijn relatie. alles is nu in orde en ben rustig. ik laat nog van mij horen. xx Nathalie

Nathalie

De BESTE!!! Je had weer gelijk, je bent een ongelooflijke persoon om mee te praten, altijd lachen en plezier, love you, bedankt voor alles xxx

R

Zo blij dat je mij een soort van tijdlijn gaf, niet wanneer iets gaat gebeuren, maar de opeenvolgende gebeurtenissen helpen met het plaatsen van een aantal zaken die erg verwarrend waren.
Ook door het vermelden van het verdriet en een nakend overlijden, daardoor vielen een aantal stukjes op hun plek en maakt alles veel duidelijker.
Topreader.

Chantal

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Gunter

PIN 2412

Dit is de profielpagina van paragnost Gunter. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven