Welkom

De online pagina Paragnostentilburg.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Tilburg

Gunter - PIN 2412

Hallo allemaal ik ben medium Gunter en ben nu 46 jaar. Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor. Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren.

Bel Gunter op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Gunter

Wel Gunter ik moet zeggen wouw wat u zei over mijn zwakke punten zeer accuraat.
En hopelijk krijgt u gelijk betreft de rest
R.

Rita

Leuke babbel gehad met Gunter. Ik Vrolijke en vlotte man. Voelde me gelijk heel vrolijk na het ophangen. Sloeg spijker gelijk op zijn kop en wist te vertellen over rugklachten en beginnende artrose reuma. Kon hij niet weten dat ik daar last van heb. Ik neem zeker weer contact op als er een berichtje komt om weer in te voelen. Groetjes, de DJ.

Joanne

Het gesprek was heel aangenaam. Ik bel je zeker nog eens en laat je weten als het uitkomt.

Sonia

Heb Gunter al vaker gesproken, ik kom binnen en hij vertelt meteen uit zich zelf wat er speelt. Zo had hij mij in november verteld dat t 1 en ander zou veranderen over een persoon in kwestie en dat klopt inderdaad. Nu afwachten wat er nog meer gaat komen. En heb er de volste vertrouwen in dat die voorspelling ook uit gaat komen. Uiteraard hou ik je op de hoogte. Liefs s.

Suzanne

Van de eerste keer voelde ik al dat je men gedachten kon lezen. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Lieve Gunter.

Jora

Begin dit jaar had ik al eens contact genomen met Gunter.
Je melde mij doen geen al te goed nieuws ivm mijn relatie. Dat ik niet de einge persoon was in zijn leven en dit al ff aan de hand was. Ik zou dit snel vernemen en ja hoor binnen die maand kwam het inderdaad uit wat je had vermeld.
Ook zegde je me dat ik op reis zou gaan met een oudere persoon die me zou mee vragen op reis en dat dit de persoon zou zijn die voor mij bestemd was en is. Ik lachte dit eerst volledig weg en zegde jouw toen komaan wanneer zou ik op reis gaan je liet zelf weten dat dit ergens in nov zou zijn en idd weer iets dat klopte. Ik kijk nu volop wat er nog zou komen wat je hebt voorspeld enkel positieve dingen.
Je bent het meer dan waard om gebeld te worden.

Grts L.

Leyla

Lieve Gunter,

Al je voorspellingen zijn uitgekomen. Hartelijk dank voor je geduld en duidelijke gesprekken. Groetjes L.

L

De beste medium op deze site. Ik weet dat tijd moeilijk is en dat situaties vertraging kunnen oplopen maar uw voorspellingen blijven uitkomen, na dagen, weken, maanden en zelfs jaren schat. U bent mijn kanjer, ons topper allertijden. Ik kan u niet genoeg bedanken en u bent heel bijzonder en oprecht zuiver. Waren er maar meer zoals u, daar kunnen we nog veel van leren. Gunter weet war hij het over heeft, ik raad hem zeer zeker aan en je zal er geen spijt van krijgen heel veel liefs van San en Familie. WE LOVE YOU KANJER MEGA DIKKE KNUFFEL VAN ONS . xxx san.

San.b

Zeer goed, zei dingen zonder dat ik er naar vroeg en echt ook speelt. Niet zoals vele andere mediums soms wat cliche over een man praten, dat doet hij niet. Beschrijft hoe iemand echt is. Dank je Gunther. Heel knap.

Anoniem

Was een zeer aangename gesprek. helaas was de verbinding verbroken.
Ik hoop dat ik u zo weer kan spreken. warme groet Suzanne .

Suzanne

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Gunter

PIN 2412

Dit is de profielpagina van paragnost Gunter. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven