Welkom

De online pagina Paragnostentilburg.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Tilburg

Marian - PIN 2154

Hallo, mijn naam is Marian. Jaren geleden, bijna teveel om te tellen, ben ik als medium begonnen met het leren van de Tarot en Lenormand kaarten en uw vraag of vragen zal ik dan met behulp van deze kaarten beantwoorden. In de tussentijd heb ik mijn kennis uitgebreid met andere orakelsystemen die ik dan ook gebruik voor het telefonisch consult.

Bel Marian op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Marian

Bij deze wil ik paragnoste Marian ontzettend bedanken. Deze vrouw kan precies vertellen wat er gaande is. Super! xx C

Clair

Lieve Marjan, dank voor uw verhelderende woorden. Ik heb er veel van geleerd en inzichten erdoor gekregen en ik wil u uit het diepste van me hart super bedanken voor alle lieve woorden en natuurlijk de tijd die u voor mij nam. Mij zult u zeker vaker horen.
Met een warme groet Shahiera .

Shahiera

Beste Marian, je stem was zo lief en hartelijk. Zo mooie vooruitzichten. Ik ben er efkes niet goed van, ik laat je weten als alles uit komt. Liefs Dominique.

Dominique

Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.

K

Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.

K

Lieve Marian, ik wil je heel erg bedanken voor dit verhelderende gesprek. Je hebt me twijfels weggehaald en je bent gewoon een topper.
Dankje voor alle moeite.

Groet Sha.

Sha

Lieve Marian, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Fatima.

Fatima

Ik wil u heel erg bedanken voor dit verhelderende gesprek. Ik kan hier echt wat mee ik wil u echt bedanken vanuit het diepst van me hart. Door u heb ik handvatten gekregen en moet ik meer naar me instinct luisteren. Met de allervriendelijkst groet S.

S.

Een fijn antwoord waar ik mee verder kan. bedankt.

saskia

Wat heb je goed gezien dat ik niet zonder werk zou komen. En dan ook nog wat voor soort bedrijf. Dat is ontzettend knap. Je weet gewoon alles. Topper op de lijn ben je Marian.

Anoniem

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Marian

PIN 2154

Dit is de profielpagina van paragnost Marian. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven