Welkom

De online pagina Paragnostentilburg.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Tilburg

Rashieda - PIN 2638

Vanuit liefde en zachtheid help ik je graag in een persoonlijk gesprek. Ik ben praktisch en spiritueel en kan je een helpend advies geven dat gericht is op jouw specifieke vraag of probleem. Doormiddel van mijn mediamieke gaven kan ik een verband leggen tussen verleden, heden en toekomst, waardoor het voor jouw duidelijk wordt welke weg je uit kan gaan.

Ook kan ik je helpen met rouw en verliesverwerking en coaching. Ik kan contact maken met dierbare overledenen. Ik lees speel, karmakaarten en trek als het nodig is kaarten van de opgestegen meesters. Foto lezen hoort ook tot de mogelijkheden evenals afstandshealing.

Ik geef consulten in het Nederlands, Surinaams en Engels.
Vriendelijk groet, medium Rashieda.

Bel Rashieda op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Rashieda

Lieve Rashieda, wat is het fijn om jou te spreken. Al zit ik nog zo in mijn drama, jouw positieve en nuchtere energie zetten mij weer in mijn kracht. Dankje, xx Til

Tilly

Met veel vreugde kan ik U mededelen dat mijn vriend op de ganse lijn is vrijgesproken van alle feiten die hem ten laste zijn gelegd. Het was haast niet te geloven want alles dreigde de verkeerde kant op te gaan. Zoals u hebt voorspeld heeft de rechtspraak toch net op tijd ingezien dat er valse verklaringen waren afgelegd. Bovendien zullen alle gerechtskosten die er aan verbonden waren, worden terug betaald. Met een heel goede vraagstelling kan U elk moment zo precies inschatten naar wat de uitkomst zal zijn. Nogmaals dank je wel voor het ondersteunende gesprek. Met vriendelijke groeten AS

AS

Wat een topper is die vrouw, ze wist alles te benoemen.echt een aanrader.

E

heb Rashieda gisteren voor de eerste keer gesproken en ik was echt onder de indruk . Ik heb alle vertrouwen in haar en haar voorspellingen. bedankt. Groeten.

Jozef

Ontzettende lieve dame. Voor de 2e keer gesproken en ben reuze benieuwd naar alle mooie ontwikkelingen die m'n pad gaan kruisen. ik houd u op de hoogte. Nogmaals hartelijk dank voor het mooie consult.

Amina

Wat een geweldige, aangenaam vrouw, ook een van mijn favoriete. Alles wat ik vroeg, heeft ze kunnen zien en voorspellen, zelf juiste tijd. Ze helpt je enorm met inzichten, zeker een aanrader. Ik bel haar zeker en vast terug. Groetjes Desiree.

Desiree

Wederom slaat Rashieda de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Rashieda heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Rashieda. Ongekend goed. Heel goed consult gekregen. Nogmaals dank.

Fleur

toppertje. weet meteen de pijnpunten aan te geven en een eerlijk oplosssing aan te geven.

Mirella

Vanaf het begin van ons gesprek een geduldig en zeer goed medium. Bijzonder lieve vrouw. Aanrader.

Momique

Dank u wel voor u heldere reading en voorspellingen
Heel erg duidelijk.

Monique

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Rashieda

PIN 2638

Dit is de profielpagina van paragnost Rashieda. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven