Welkom

De online pagina Paragnostentilburg.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Tilburg

Tarotkaart Matiging door paragnosten Tilburg

Tarotkaart Matiging

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 14 juni : Matiging
De Tarotkaart van de Matiging kondigt een periode aan van herstel, wederopbouw en het harmoniseren van je leven. Het is tijd om wat te matigen en je zelf weer wat rust te gunnen. Kom in het reine met je innerlijke zelf en aanvaard de problemen uit het verleden, op deze manier zal je rust vinden in het heden.

De Tarotkaart van de Matiging komt in je leven om je er op te wijzen dat je conflicten met anderen enkel kan oplossen door compromissen te sluiten en beiden de wil te tonen om samen te werken.

Deze periode van rust zal je ook in staat stellen om nieuwe relaties aan te gaan. Dat kan zowel een liefdesrelatie, zakelijk partnerschap als vriendschapsrelatie zijn. Neem vrede met jezelf, aanvaard je eigen tekortkomingen. Denk nooit dat de wereld aan je voeten ligt en dat er je niets kan overkomen, want dat is een val waar velen in trappen.

De Tarotkaart van de Matiging wil je aanzetten om een balans in je leven te vinden. Een balans tussen goed en kwaad, druk en rustig, blij en boos,... Aanvaard dat je leven uit extremen bestaat en dat de balans tussen de uitersten zorgt voor evenwicht, balans en matiging in je leven. Als je enkel het goede, rustige, positieve wil opzoeken en zien, dan zal je teleurgesteld zijn. Evenwicht en harmonie kan je enkel bereiken door evenwicht te bereiken in je leven. Wanneer je de liefde van je leven al enkele dagen hebt moeten missen, dan zal het verlangen zelf en de momenten eindelijk samen des te intenser zijn. Het verlangen zal evenwicht brengen tussen verdriet en geluk en zo je leven in balans brengen. Het leven is een aaneenschakeling van ups en downs, maar door de downs kan je ook des te meer genieten van de ups.

De Tarotkaart van de Matiging kan je ook helpen bij je genezingsproces. Omdat je in jezelf moet kijken, een evenwicht moet zoeken voor het negatieve, de ziektekiemen moet bestrijden en zo tot innerlijke rust en genezing zal komen.

Je kan de Tarotkaart van de Matiging vergelijken met een balansweegschaal, leef nooit volgens uitersten en extremen. Want wanneer je alles inzet op slechts 1 gebied van je leven, verwaarloos je vaak een ander gebied. Als je alleen gaat voor je carrière, verwaarloos je je gezondheid door te weinig te rusten.

Zoek evenwicht in je leven en je zal op lange termijn de vruchten plukken van deze nieuwe levensstijl.
De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra paragnosten informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten paragnosten

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

paragnosten hulplijn Tilburg
Naar Boven